Пароконвектомат як ключ до успіху вашого ресторану

  • Пароконвектомат як ключ до успіху вашого ресторану

Як підняти   популярність ресторану ? 

    Для отримання прибутку ваш заклад повинен мати досить високий рівень популярності, але дорога рекламна компанія і красива вивіска не здатні дати вашому закладу стабільно високу відвідуваність. Як підвищити популярність ресторану? Однією із запорук популярності є широкий асортимент закладу. У XXI столітті що б мати популярність ресторан повинен мати досить велике меню. Це дає можливість притягнути велику кількість клієнт, і там вже все залежить від майстерності кухарів і рівня устаткування яким ви оснастите  свою кухню.

    Якщо ви пропонуєте гостям великий асортимент блюд, то вам слід потурбуватися про те що б приготування замовлених блюд займало якомога менше часу. Для цього що б підвищити ефективність роботи вашого закладу вам слід замислитися про купівлю такого устаткування як пароконвектоматы професійні. Пароконвектомат можна сміливо назвати одним з основних видів професійного теплового устаткування. Пароконвектомат це своєрідний стовп успішного функціонування професійної кухні.

   У контексті теми обширності меню, що торкнулася раніше, варто відмітити що хороший пароконвектомат з функціональної точки зору зможе забезпечити вам можливість приготування величезної кількості блюд практично будь-якої кухні світу. Більше того вам навряд чи вдасться знайти в нашій країні престижні ресторани які б не мали на своїй кухні нехай і найпростіший але пароконвектомат. Говорячи побутовою мовою пароконвектомат це багатофункціональна сучасна духова шафа.

   Основна особливість пароконвектомата яка вплинула на затребуваність цього виду устаткування серед рестораторів по всьому світу являється його функціонал і універсальність. Професійний пароконвектомат ви можете використати як жарильну шафу і як расстоечный шафу. і це далеко не усе достоїнства подібного устаткування для ресторану. Пароконвектомат здатний здійснити переважну більшість операцій по термообробці продуктів.Варіння, обсмажування, запікання, приготування на пару, або на грилі, усі ці процеси ви зможете виконувати за допомогою такого багатофункціонального кухонного апарату як пароконвектомат.

  Подібна функціональність допоможе вам провести оснащення кухні заощадивши простір і бюджет за рахунок того що ви можете відмовитися від купівлі одного або декількох кухонних апаратів для гарячого цеху у вашому ресторані.

изображение встроенного пароконвектомата

Режими приготування

   Функціонал пароконвектоматов може відрізнятися як і кількість рівнів, але режими приготування є константою.

Конвекція.Конвекція є фундаментальним принципом в роботі такого устаткування. Конвекція є циркуляцією гарячого повітря в камері жарильної шафи. Саме конвекція дозволяє забезпечити появу хрусткої скориночки. У цьому режимі готуються більше класичні ресторанні блюда.

    Завдяки конвекції Ви можете запекти рибу, або м'ясо, приготувати дуже смачні круаасаны до сніданку, або наприклад використати камеру пароконвектомата як пекти для піци.

Пара. За допомогою пари в пароконвектомате часто готують овочі і моредродукты.Так само певні м'ясні і рибні блюда так само готуються в цьому режимі

Пароконвекция. Цей режим примітний тим, що він дає можливість істотно зберегти вологість. Пароконвекция дозволить паралельно проводити декілька дій з теплової обробки продукту який ви готуєте

Програмирование і рівні

   Сучасні пароконвектоматы мають величезні кількість програм роботи, і рівнів для розміщення інгредієнтів. Чим більше рівнів, тим більше блюд кухар може приготувати за один сеанс завантаження. Прогрпмирование дозволять працівникам кухні настроїти темпиратуру і рівень вологості на кожному з рівнів, що дасть можливість за одне завантаження за допомогою однієї подібної одиниці устаткування приготувати декілька різних позицій з меню. Одночасно приготування дессертов, гарнірів, і основних блюд для професійного пароконвектомата це не проблема.

   Більше того, маючи у своєму арсеналу пароконвектомат на 10 і більше рівнів кухар зможе істотно прискорити підготовку закладу до проведення банкету або фуршета в ресторані. Ми навряд чи помилимося якщо скажемо що професійний пароконвектомат є тим устаткуванням, навколо якого формується інша теплова лінія в ресторані, кафе і інших закладах громадського харчування.иражаючись сучасною термінологією Пароконвектомат це mast have для гарячого цеху в ресторані

Широкий а асортимент

   Якщо вам здалося що пароконвектомат це устаткування тільки для дорого го ресторану, то поспішаємо вас порадувати. Відвідавши сайт retail5.com.ua/ ви знайдете професійні пароконвектоматы які чудово підійдуть не лише для великого ресторану або готельного комплексу, але і для закладів з середньою прохідністю. Більше 150 моделей пароконвектоматов з різним набором програм, кількістю рівнів, типом пароутворення, і джерелом живлення. У нас

   Ви точно знайдете пароконвектомат і інше устаткування для успішного ресторанного бізнесу. Якими б не були критерії відбору пароконвектоматов, незмінним залишиться якість устаткування від,https://retail5.com.ua/ Більше 20 років ми предлогаем торгове і технологічне устаткування від кращих європейський виробників.

 У нас Ви знайдете пароконвекционные печі більш ніж від 10 виробників.Серед них представлені Rational ( Рациональ ), Apach (Апач ) UNOX (Унокс) Tecnoinox (Техноинокс) і інші. Краще устаткування для успішного бізнесу у будь-якій точці України   

2018-07-18 17:04:47
0
64

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Условия соглашения і згоден з вимогами