Меню
Україна, Київ, Проспект Правди 62 оф. 29/2
Наша адреса:
Україна, Київ, Проспект Правди 62 оф. 29/2
Час роботи
Час роботи магазину:
  • У період новорічних свят з 31/12/24 до 06/01/25 приймаємо заявки, відвантаження після 07/01/25.
  • Пн-Пт - 09:00 - 17:00
  • Сб, Нд - вихідний

Барне обладнання, чому?

Барне обладнання, чому?

Також як всякий театр починається з вішалки, так і будь-яке підприємство комунального харчування бере свій початок з барної стійки. Адже саме ця частина закладу є улюбленим місцем його завсідників, що тут клієнти затримуються найдовше. Розуміючи це, кожен досвідчений керівник прагне укомплектувати бар найсучаснішим професійним обладнанням та технікою.

Професійне барне обладнання - дуже специфічна категорія технологічної продукції для громадського харчування, яка експлуатується практично безперебійно, відчуваючи часом навантаження набагато вищі, ніж навіть деякі кухонні агрегати. Тому до якості її виконання пред'являються підвищені вимоги. Однак надійність – не єдина умова, якій має відповідати висококласне обладнання для бару. Воно незмінно перебуває на увазі у відвідувачів, а значить, у тому числі має бути красивим, а також ідеально вписуватись в інтер'єр закладу. Всі ці якості притаманні барному обладнанню з нержавіючої сталі, яке в каталозі представлено такими позиціями:

  • станціями бармена. Цей спеціальний комплект барного обладнання, представлений у вигляді компактної модульної конструкції з величезною кількістю різних відсіків, що містить все необхідне для приготування та видачі клієнтам різних коктейлів або інших напоїв, здатний одночасно полегшити та оптимізувати процес роботи бармена. Маючи у своєму розпорядженні барну станцію, завдяки якій усі потрібні інгредієнти та інструменти у нього завжди будуть під рукою, бармену не доведеться робити зайвих рухів. Тому він зможе повністю зосередитися на смаках та уподобаннях відвідувачів, мотивуючи їх повертатися до закладу знову і знову;
  • базами під кавоварку. Будучи нейтральним елементом у барній лінії, подібне професійне обладнання дозволяє баристу розташувати кавоварку на найбільш підходящій для нього висоті, тим самим спрощуючи йому процес приготування кави під час напливу відвідувачів. Для більшої зручності бармена практично в кожній моделі бази передбачена окрема скринька та додатковий відсік з дверцятами. Тут можна зберігати кавові зерна, також інші інгредієнти, потрібні для заварювання різних видів подібного напою. Крім того, в її стільниці є відсік для збирання макухи. Всі частини конструкції повністю виготовлені з нержавіючої сталі, що дозволяє говорити про її надійність та довговічність;
  • фреш станціями. Основне призначення такого обладнання для барів – компактне розміщення техніки та інгредієнтів, без яких не обійтися під час вичавлювання вітамінних напоїв. Соковитискач (для неї передбачена верхня стільниця), лотки з фруктами, овочами, ягодами (їх можна розмістити в нижньому відсіку під кутом для зручнішого їх вилучення), та інший інвентар (для нього – нижній ярус) – маючи технологічне обладнання для бару даного типу все необхідне для виготовлення фрешів вдається зосередити в одній робочій зоні;

Причин, чому обладнання для барів варто купувати, – безліч. Основними серед них є такі:

  • висока якість виконання та використовуваних матеріалів;
  • проста та продумана до дрібниць конструкція;
  • надійність та тривалий термін служби;
  • екологічність та безпека в процесі експлуатації;
  • ергономічність і варіативність складання – у нас можна придбати окремі, цільні або розбірні модулі;
  • можливість вибору між стандартним обладнанням для бару та наповненням, зробленим за індивідуальними розрахунками;
  • продумана цінова політика – доступні ціни на фоні високої якості барного обладнання, а також гнучка система знижок великих клієнтів;
  • реальні терміни виготовлення та доставки.

барне обладнання