Ternera blanca, anojo, ternera, vaca & ndash; іспанську мову розрізняє назви м'яса в залежності від віку, виду і статі тварини. Де, як не тут, могла зародитися ідея створення кращого вугільного гриля?
Задовольнити вимоги найвибагливіших шефів і створити гриль з конкурентною для Східної Європи ціною & ndash; ці завдання стояли на чолі кута при виборі стратегічного партнера. А вигідне логістичне розташування і 10-ти річний виробничий досвід в HoReCa визначили українського партнера.
На етапі розробки Мультигриль Torero були залучені іспанські інженери. Не обійшлося і без консультацій про особливості місцевої кухні з шеф-кухарями України та Польщі.
Завдяки міжнародній співпраці вдалося розробити гриль, що поєднує в собі високу іспанське якість і українську практичність.
Товари обраного виробника відсутні
Продовжити