Продано
& Nbsp;
Піч для піци EQ L100
Технічні характеристики: на дровах,1380*1440*1780мм, для 4 піци діаметром 30см, продуктивність 60 піц у годину, внутрішній діаметр печі 1000мм, виробництво Morello Forni Італія. Кафе або ресторани з національним колоритом в інтер'єрі та кухні залучають як мінімум 90 людей. «Фішкою» італійського ресторану може стати дров'яна піч для піци. Її встановлюють прямо в залі кафе, відвідувачі якого одержують можливість спостерігати за процесом приготування свого улюбленого італійського ласощі. Печі для піци, що працюють на дровах, створять у ресторані атмосферу затишку і домашнього тепла. Дров'яні печі використовуються для випічки піци і східного хліба. Страви, приготовлені в печі на дровах, виходять ароматними і зовні привабливими. Зовнішня особливість даного харчового обладнання — зведення у формі півсфери, який асоціюється з «домашнім вогнищем». Процес приготування випічки здійснюється наступним чином: вогонь розводиться в одній стороні печі, поступово жар рівномірно наповнює весь її простір. Таким чином, тісто прожарюється з усіх сторін, і смачна піца на тонкому розкочуванні готується буквально 5 хвилин! Більшість моделей печей для піци на дровах забезпечуються ємністю для збору золи, що допомагає зберігати чистоту і порядок в залі ресторану.
Піч для піци EQ L100
Технічні характеристики: на дровах, & nbsp; & nbsp; 1380 * 1440 * 1780мм, для 4 піци діаметром 30см, продуктивність 60 піц на годину, внутрішній діаметр печі 1000мм,
виробництво Morello Forni Італія.
Кафе або ресторани з національним колоритом в інтер'єрі та кухні привертають як мінімум 90 & # 37; людей. «Фішкою» італійського ресторану може стати дров'яна піч для піци. Її встановлюють прямо в залі кафе, відвідувачі якого отримують можливість спостерігати за процесом приготування свого улюбленого італійського ласощі. Печі для піци, що працюють на дровах, створять в ресторані атмосферу затишку і домашнього тепла. Дров'яні печі використовуються для випічки піци і східного хліба. Страви, приготовані в печі на дровах, виходять більш ароматними і зовні привабливими.
Зовнішня особливість даного харчового обладнання - звід в формі півсфери, який асоціюється з «домашнім вогнищем».
Процес приготування випічки здійснюється наступним чином: вогонь розлучається в одній стороні печі, поступово жар рівномірно наповнює все її простір. Таким чином, тісто прожарівается з усіх боків, і смачна піца на тонкому раскатке готується буквально 5 хвилин!
Більшість моделей печей для піци на дровах забезпечуються ємністю для збору золи, що допомагає зберігати чистоту і порядок в залі ресторану.
виробництво Morello Forni Італія.
Кафе або ресторани з національним колоритом в інтер'єрі та кухні привертають як мінімум 90 & # 37; людей. «Фішкою» італійського ресторану може стати дров'яна піч для піци. Її встановлюють прямо в залі кафе, відвідувачі якого отримують можливість спостерігати за процесом приготування свого улюбленого італійського ласощі. Печі для піци, що працюють на дровах, створять в ресторані атмосферу затишку і домашнього тепла. Дров'яні печі використовуються для випічки піци і східного хліба. Страви, приготовані в печі на дровах, виходять більш ароматними і зовні привабливими.
Зовнішня особливість даного харчового обладнання - звід в формі півсфери, який асоціюється з «домашнім вогнищем».
Процес приготування випічки здійснюється наступним чином: вогонь розлучається в одній стороні печі, поступово жар рівномірно наповнює все її простір. Таким чином, тісто прожарівается з усіх боків, і смачна піца на тонкому раскатке готується буквально 5 хвилин!
Більшість моделей печей для піци на дровах забезпечуються ємністю для збору золи, що допомагає зберігати чистоту і порядок в залі ресторану.
Технічні характеристики: на дровах,1380*1440*1780мм, для 4 піци діаметром 30см, продуктивність 60 піц у годину, внутрішній діаметр печі 1000мм, виробництво Morello Forni Італія. Кафе або ресторани з національним колоритом в інтер'єрі та кухні залучають як мінімум 90 людей. «Фішкою» італійського ресторану може стати дров'яна піч для піци. Її встановлюють прямо в залі кафе, відвідувачі якого одержують можливість спостерігати за процесом приготування свого улюбленого італійського ласощі. Печі для піци, що працюють на дровах, створять у ресторані атмосферу затишку і домашнього тепла. Дров'яні печі використовуються для випічки піци і східного хліба. Страви, приготовлені в печі на дровах, виходять ароматними і зовні привабливими. Зовнішня особливість даного харчового обладнання — зведення у формі півсфери, який асоціюється з «домашнім вогнищем». Процес приготування випічки здійснюється наступним чином: вогонь розводиться в одній стороні печі, поступово жар рівномірно наповнює весь її простір. Таким чином, тісто прожарюється з усіх сторін, і смачна піца на тонкому розкочуванні готується буквально 5 хвилин! Більшість моделей печей для піци на дровах забезпечуються ємністю для збору золи, що допомагає зберігати чистоту і порядок в залі ресторану.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
Morello Forni
Гарантійний термін (міс)
12
Країна реєстрації/виробник бренду
Італія/Італія
Загальні характеристики
Тип управління
механічне
Вид печі
подова
Застосування
випічка
Габарити товару
Габарити товару нетто, см (ДxШxВ)
138.00x144.00x178.00
Габарити товару брутто, см (ДxШxВ)
166x173x214
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.