Шафа розстійні PR64
Розстоєчні шафи призначені для вистоювання швидкозаморожених напівфабрикатів з дріжджового тіста. Расстоечний шафа застосовується в пекарнях малої потужності спільно з печами SMEG, Unox, Enteco і іншими європейськими моделями одного формату. Шафа оснащений простою системою пароувлажнения і має можливість плавного регулювання температури. У висувний піддон з губкою в ніжніше частини розстоїчної шафи наливається вода; розташований внизу тен нагріває воду в піддоні і викликає її випаровування; таким чином, всередині шафи утворюється волога і тепла середу, необхідна для вистоювання дріжджових виробів. При расстойке напівфабрикати витримують в Розстоєчні шафі протягом 60 хвилин при температурі 40-45 градусів; при цьому дріжджові вироби "піднімаються", збільшуючись в обсязі приблизно в 1,5-2 рази.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.