Конвекційна піч без парозволоження. Корпус – нержавіюча сталь. Місткість 3 рівня 342х242. Таймер на 120 хв Максимальна температура – 260*С. Підсвічування, 220 В
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Серія LINEMICRO представляють
собою лінійку компактних печей для невеликих кондитерських або кафе швидкого
харчування, які забезпечують відмінну якість та рівномірність випічки при
нескладні процеси випікання хліба та приготування кондитерських виробів. Це
печі з ручним керуванням, без парозволоження, відстанню між рівнями 70/75
мм, режим випічки з конвекцією при 30°C - 260°C.
Устаткування випускається в трьох варіантах,
відрізняються один від одного розміром використовуваних деко та обсягом робочої
камери. Просте та безпечне ручне відчинення дверей зверху вниз. Камера з високоякісної нержавіючої
сталі. Чищення печі полегшується завдяки закругленим кутам пекарної камери та
бічним напрямним, що легко знімається. Внутрішнє освітлення камери – галогенна
лампи з тривалим терміном служби.
Кожна піч працює абсолютно безшумно,
споживає мінімум електроенергії і має компактні розміри, тому
нова техніка з легкістю впишеться в обстановку будь-якої кухні.
Додаткові технології:
Технологія AIR.Plus для оптимального
розподілу повітря та тепла всередині камери. Автоматичний реверс та висока
швидкість вентилятора. Завдяки цьому приготовані страви мають єдиний колір.
зовні та правильну структуру всередині. Технологія AIR.Plus дає
рівномірність результату готування в кожній точці на кожному деку і на всіх
рівнях (тільки в моделях 600х400).
Технологія DRY.Plus - це
поєднання системи подачі сухого повітря та спеціальних відвідних трубок,
видаляють вологу із робочої камери. При випіканні хлібобулочних виробів ця
технологія використовується для створення апетитних продуктів з хрусткою скоринкою.
Інноваційна система DRY.Plus гарантує ідеальну якість
випічки тіста і золотистий рум'янець по всій поверхні.
Технологія Protek.SAFE
забезпечує необхідний рівень безпеки при роботі на кухні та
сприяє зниженню негативного впливу обладнання на навколишнє
середу. Використання екологічно чистих матеріалів робить техніку максимально
нешкідливою для природи. Особлива конструкція робочої камери та дверей дозволяє
знизити передачу тепла зовнішньому середовищу до мінімуму. Температура зовнішньої
поверхні печі ніколи не перевищить 60 °С, навіть якщо при цьому пекти максимально
завантажена і готує при температурі 260 °С. Завдяки технології Protek.SAFE
печі є абсолютно безпечними і надають мінімальний вплив на
довкілля.