Машини для замішування і видавлювання тесту, в тому числі яєчного, для формування макаронних виробів різного формату.
Корпус покритий стійкою до механічних впливів фарбою, дежа і місильний орган виконані з нержавіючої сталі, гвинт з латунного / бронзового сплаву, на кришці діжі є запобіжний мікровимикач, ротаційний ніж для нарізки макаронних виробів, стійка і система охолодження зони видавлювання. Додаткова комплектація: фільєри з латунного / бронзового сплаву різних форматів.
Застосовуються в кафе, ресторанах, столових будинків відпочинку і санаторіїв.
ПРЕС макаронні
продуктивність 25 кг / год
обсяг діжі 8,0 кг
фильера & Oslash; 78 мм, ротаційний ніж
матеріал: нерж.сталь
Машина для формування свіжих макаронних виробів. 380 В, пофарбований корпус. Дежа, місильний гак & ndash; нерж.сталь. Система охолодження зони видавлювання. У комплекті ніж.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.