Грилі Саламандра виконані з нержавіючої сталі. Вони необхідні для приготування, запікання різних страв із утворенням скоринки. Бувають двох видів: нерухомий - з можливістю пересунути грати на різні рівні, і рухливий - верхня частина регулюється по висоті, для швидкого запікання та мінімальних тепловтрат.
Терморегулятор дозволяє регулювати температуру від 50 до 300°С, оснащені решіткою та піддоном збирання жиру. Також можливе кріплення до стіни.
- розмір робочої поверхні 440х320 мм
- максимальна t = +300°C
- матеріал: нерж.сталь
- Корпус зроблений повністю з нержавіючої сталі.
- Верхня частина корпусу рухома з можливістю регулювання положення по висоті.
- Верхнє розташування нагрівальних елементів.
- Поворотний терморегулятор з плавним регулюванням температури нагрівання в діапазоні +50…+300°С.
- Грати та піддон для збору жиру з нержавіючої сталі легко знімаються для чищення.
Грілі «SALAMANDER» універсальні помічники кухарі на професійній кухні. Завдяки використанню як нагрівальні елементи потужних ТЕН-ів у верхній частині корпусу, за допомогою одного саламандра гриля можна зробити безліч технологічних операцій:
- - запекти продукт без використання масла;
- - довести до готовності напівфабрикат;
- - обсмажити до золотистої скоринки готове м'ясо, рибу чи сосиски;
- - приготувати сендвічі;
- - розігріти хліб або зробити грінки;
- - підтримувати готові страви в гарячому стані перед подачею.
Тип 450 - корпус з нержавіючої сталіІдеальний для приготування різних страв і сендвічівЗавдяки плавному регулюванню верхньої частини можна готувати страви різного розміруТермостат з плавним регулюванням температури до 300°C, індикаторБезвідмовна система регулювання по висоті4>
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.