Вертикальний шприц для набивання ковбас HENDI 282090 об'ємом 7 літрів. Приготовлений на м'ясорубці фарш необхідної консистенції завантажується в бункер і потім видавлюється поршнем. Внизу бункера знаходиться лійка, на яку надівається оболонка для ковбаси. Для шприцювання використовуються насадки з діаметром, що відповідає розміру оболонки.
У комплекті даного шприца є чотири насадки різного діаметру, що дозволяє приготувати дуже тонкі сосиски, ковбаски та сальтисон.
Редукторна система має дві швидкості: швидка та повільна, які дозволяють формувати фарш різної консистенції. /p>
Корпус виготовлений з нержавіючої сталі.
Міцний циліндр-бункер - з нержавіючої сталі AISI 304.
Поршень - з харчового матеріалу з вантузом для випуску повітря.
/p>
Коробка передач - з оцинкованої сталі.
Шприц ковбасний дозволяє приготувати фірмові ковбасні вироби не тільки на м'ясопереробних підприємствах, але також збільшити асортимент м'ясної продукції ресторанах, кафе та спеціалізованих магазинах.
Доступна
- Тип: ручний, вертикальний.
- Об'єм бункера, л.: 7.
- 4 насадки для ковбаси Ø, мм: 16, 22, 32, 38.
- 2 швидкості.
- Матеріал циліндра: нержавіюча сталь.
- Матеріал корпусу: нержавіюча сталь.
- Габарити (ДхШхВ): 300х300х770.
- Вага, кг: 20.
Зроблений з нержавіючої сталіОбладнаний двошвидкісною системою:– швидка передача для підйому поршня– повільна передача (з малим навантаженням) для наповнення оболонок фаршемДеталі , що контактують з харчовими продуктами, легко знімаються для наповнення та очищення. /p>
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.