& Nbsp;
Машини для замішування і видавлювання тесту, в тому числі яєчного, для формування макаронних виробів різного формату.
Корпус покритий стійкою до механічних впливів фарбою, дежа і місильний орган виконані з нержавіючої сталі, гвинт з латунного / бронзового сплаву, на кришці діжі є запобіжний мікровимикач, ротаційний ніж для нарізки макаронних виробів, оснащені системою охолодження зони видавлювання. Додаткова комплектація: фільєри з латунного / бронзового сплаву різних форматів, стійка.
Застосовуються в кафе, ресторанах, столових будинків відпочинку і санаторіїв.
ПРЕС макаронні
продуктивність 13 кг / год
обсяг діжі 4,0 кг
фильера & Oslash; 57 мм, ротаційний ніж
матеріал: нерж.сталь
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.