Газовий пальник для CREME BRULÉE від Hendi ідеально підходить для професійної гастрономії та домашньої кухні. Дуже просто і зручно використовувати.
Використовується для карамелізації кондитерських виробів, для видалення шкірки з овочів, наплавлення сиру, випалювання птиці від залишків пуху та обпалювання м'яса від залишків вовни. -фламбе. Застосовують для розпалювання мангалів. Багато функціональний пальник часто називається пальник шеф-кухаря і фломбер.>
Газ, багаторазового використання - автоматичне запалювання.Лільник поставляється без балончика з газом.В комплекті зі знімною базою.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.