Леза ножів POLKARS зроблені c високовуглецевої сталі.
Вони піддаються спеціальній термообробці, що дозволяє отримати оптимальну міцність & mdash; 55-57 HRC.
Рукоятки ножів ергономічно продумані, зручно лягають в долоню, сприяють уповільненню процесу втоми кисті.
Ручка зроблена з противоскользящего поліпропілену. Обвалочний ніж & ndash; це спеціальний інструмент для відділення м'яса від кісток. У нього зазвичай тонке і довге лезо з міцної сталі, з якісною заточуванням і звужується до кінчика. Головна вимога до такого ножа & ndash; щоб він був максимально гострим. При цьому лезо повинно бути гнучким, щоб він міг плавно обійти кістка і акуратно зняти саме м'ясо. Навіть найскладніші операції з якісним ножем будуть здаватися легкими.
В процесі роботи клинок знаходиться в постійному контакті з хімічно активним середовищем м'ясного соку, а при стерилізації & mdash; в контакті з нагрітою водою. Тому виробник робить обвалочні ножі з високовуглецевої сталі. Ручка ножа повинна лежати в руці зручно. Також потрібна шорстка поверхня для того, щоб запобігти ковзанню. Товсті і тверді ножі з загостреним кінчиком йдуть для оброблення м'яса, а більш гнучкі & ndash; для птиці. Крім ножа в процесі обвалки також беруть участь спеціальні ножиці, які допомагають дробити кістки.
Обвалочний ножі відповідають найвищим вимогам і здатні задовольнити навіть професіоналів.
Обвалочний ніж - це спеціальний інструмент для відділення м'яса від кісток. У нього зазвичай тонке і довге лезо з міцної сталі, з якісною заточуванням і звужується до кінчика. Головна вимога до такого ножа - щоб він був максимально гострим. При цьому лезо повинно бути гнучким, щоб він міг плавно обійти кістка і акуратно зняти саме м'ясо. Навіть найскладніші операції з якісним ножем будуть здаватися легкими.
В процесі роботи клинок знаходиться в постійному контакті з хімічно активним середовищем м'ясного соку, а при стерилізації - в контакті з нагрітою водою. Тому виробник робить обвалочні ножі з високовуглецевої сталі. Ручка ножа повинна лежати в руці зручно. Також потрібна шорстка поверхня для того, щоб запобігти ковзанню.
Товсті і тверді ножі з загостреним кінчиком йдуть для оброблення м'яса, а більш гнучкі - для птиці. Крім ножа в процесі обвалки також беруть участь спеціальні ножиці, які допомагають дробити кістки.
Обвалочний ножі, які ви можете купити в нашому інтернет-магазині, відповідають найвищим вимогам і здатні задовольнити навіть професіоналів.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.