3 слота глибиною 46 см, розрахований на 12 ножей.Стерілізует гарячою водою температура стерилізації: 82с. Мінімальний час дезінфекції: 15 мін.Кнопка включення / вимикання виконана з пластика, що допомагає уникнути прямого контактас електрикою.
Промислові стерилізатори для ножів, Мусатов, кухонного інвентарю та інших інструментів Bimer (Іспанія) & ndash; це надійна гарантія гігієнічної безпеки Вашій продукції.
Стерилізатори дезінфікують трьома технологіями & mdash; озоновим газом, ультрафіолетовим світлом або водяною парою.
Найпопулярніша і ресурсоефективність технологія & mdash; це стерилізація ультрафіолетовим світлом. У озону теж є свої переваги & mdash; озон & mdash; це газ, він має високий рівень проникнення і підходить для стерилізації інструментів більш складної форми.
Робота з продуктами харчування завжди вимагає дуже відповідального підходу до стерильності і чистоті. Це відноситься не тільки до робочому одязі співробітників, але і до інструментів, так як вони знаходяться в прямому контакті з продуктами. Гарантувати чистоту інструментів для обробки харчової продукції допоможуть стерилізатори для ножів і Мусатов.
Зараз існують стерилізатори ножів трьох основних видів за принципом знезараження. У перших використовують технологію дезинфікування озоновим газом, по-друге & ndash; ультрафіолетом, а по-третє & ndash; водяною парою. Найбільш функціональними моделями вважаються ультрафіолетові. У них дію променів не робить негативного впливу на оброблювані вироби і не проникає в зовнішнє середовище. Ціна стерилізаторів ножів такого типу найнижча, в більшості з них передбачена функція автоматичного включення при закритті дверцята і виключення при відкритті.
Таким чином, купуючи стерилізатори ножів і Мусатов, ви подбаєте про знищення мікробів на всіх ріжучих інструментах і, в той же час, про безпеку харчового виробництва. З таким пристроєм ви досягнете високого і якісного рівня гігієни на підприємстві або кухні, що призведе до підвищення якості продуктів і збільшення термінів зберігання. Всі моделі, представлені у нас, відрізняються компактністю і практичністю і ціна доступна для кожного.
Габарити: 58 * 35 * 10 см.
3 слота глибиною 46 см, розрахований на 12 ножів.
Стерилізує гарячою водою температура стерилізації: 82?С.
Мінімальний час дезінфекції: 15 хв.
Кнопка включення / вимикання виконана з пластика, що допомагає уникнути прямого контакту з електрикою.
в якщо буде потреба, в нашому магазині можна замовити запчастини до стерилізатор Bimer.
Промислові стерилізатори для ножів, Мусатов, кухонного інвентарю та інших інструментів Bimer (Іспанія) - це надійна гарантія гігієнічної безпеки Вашій продукції.
Стерилізатори дезінфікують трьома технологіями - озоновим газом, ультрафіолетовим світлом або водяною парою.
Найпопулярніша і ресурсоефективність технологія - це стерилізація ультрафіолетовим світлом. У озону теж є свої переваги - озон - це газ, він має високий рівень проникнення і підходить для стерилізації інструментів більш складної форми.
Робота з продуктами харчування завжди вимагає дуже відповідального підходу до стерильності і чистоті. Це відноситься не тільки до робочому одязі співробітників, але і до інструментів, так як вони знаходяться в прямому контакті з продуктами. Гарантувати чистоту інструментів для обробки харчової продукції допоможуть стерилізатори для ножів і Мусатов.
Зараз існують стерилізатори ножів трьох основних видів за принципом знезараження. У перших використовують технологію дезинфікування озоновим газом, по-друге - ультрафіолетом, а по-третє - водяною парою. Найбільш функціональними моделями вважаються ультрафіолетові. У них дію променів не робить негативного впливу на оброблювані вироби і не проникає в зовнішнє середовище. Ціна стерилізаторів ножів такого типу найнижча, в більшості з них передбачена функція автоматичного включення при закритті дверцята і виключення при відкритті.
Таким чином, купуючи стерилізатори ножів і Мусатов, ви подбаєте про знищення мікробів на всіх ріжучих інструментах і, в той же час, про безпеку харчового виробництва. З таким пристроєм ви досягнете високого і якісного рівня гігієни на підприємстві або кухні, що призведе до підвищення якості продуктів і збільшення термінів зберігання. Всі моделі, представлені у нас, відрізняються компактністю і практичністю і ціна доступна для кожного.
Менеджер з продажу обладнання: 067-448-32-74
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.