& Nbsp;
Вперше в Україні з'явилося обладнання, яке ефектно готує страви на грилі & nbsp; & nbsp; на очах у гостей закладу & nbsp; & nbsp; - Аргентинський гриль Парілья. Прекрасне, а головне, свіже рішення для ресторанів з терасою або відкритою кухнею. Конструкція Аргентинського гриля це система блоків, які регулюють решітку гриля по висоті з ребрами V-подібної форми, така форма & nbsp; & nbsp; сприяє & nbsp; & nbsp; жиру НЕ попадаеть на вугілля, тому & nbsp; & nbsp; на стейке (будь-якому продукті) немає ніяких осідань і виділень , шкідливих для нашого організму. Гриль може бути виконаний практично будь-якій комплектації і габаритів.
& nbsp;
Технічні характеристики: Габаритні розміри 692х1453х1117 мм, Використовуваний матеріал:Корпус з нержавіючої сталі, Решітки з харчової нержавіючої сталі, знімні, Три рівня для різного ступеня прожарювання, Вогнетривкий камінь і теплоізоляція днища, Можливість виготовлення обладнання на газу, Вага нетто: 148 кг, Вага брутто: 218 кг разом з підставкою Виробництво CustomHeat Україна. Вперше в Україні з'явилось обладнання, яке ефектно готує страви на грилюна очах у гостей закладу- Аргентинський гриль Парилья. Прекрасне, а головне, свіже рішення для ресторанів з терасою або відкритою кухнею. Конструкція Аргентинського гриля це система блоків, які регулюють решітку гриля по висоті з ребрами V-подібної форми, така формасприяєжиру не попадаеть на вугілля, томуна стейку будь-якому продукті немає жодних осідань і виділень, шкідливих для нашого організму. Гриль може бути виконаний практично будь-якій комплектації і габаритів.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.