370Вт / 220В / 50 Виробництво SYBO, Китай
Вакуумний пакувальник камерного типу використовується для упаковки різних продуктів - м'ясних і рибних напівфабрикатів, готових страв, овочів і фруктів, сиру; дозволяє збільшити термін зберігання їжі при збереженні належної якості продуктів. Широко застосовується на підприємствах харчування: в ресторанах, столових, кулінарних цехах, супермаркетах.
Виконання: корпус з нержавіючої сталі, оснащений опуклою кришкою з плексигласу.
Операційні можливості: вибір часу вакуумирования, в залежності від продукту і розміру вакуумного пакета, і запаювання, в залежності від матеріалу і товщини вакуумного пакета. Час вакуумирования від 1-99сек, час запаювання від 0,1-9,9сек
Наявність манометра дозволяє контролювати рівень вакууму; можливість створення вакууму до 99,9%.
Технічні характеристики: габарити 500х300х370мм,р-р камери 280х355х50мм, довжина запаювання 260мм, ширина шва 8мм, вакуумна помпа6м. куб/ч , вага 33кг 370Вт/220В/50Виробництво SYBO, Китай Вакуумний пакувальник DZ300 камерного типу використовується для упаковки різних продуктів - м'ясних та рибних напівфабрикатів, готових страв, овочів і фруктів, сиру, дозволяє збільшити термін зберігання їжі при збереженні належної якості продуктів. Широко застосовується на підприємствах харчування: в ресторанах, їдальнях, кулінарних цехах, супермаркетах. Виконання:корпус з нержавіючої сталі, оснащений опуклою кришкою з плексигласу. Операційні можливості:вибір часу вакуумування,залежно від продукту і розміру вакуумного пакету, і запаювання, в залежності від матеріалу і товщини вакуумного пакету. Час вакуумування від 1-99сек, час запаювання від 0,1-9,9 сек Наявність манометра дозволяє контролювати рівень вакууму, можливість створення вакууму до 99,9.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.