обвалочний ножі виготовляють з міцних матеріалів, оскільки на них йде сильне навантаження під час роботи.
Ці ножі використовують не тільки професіонали, їх широко також використовують і на домашній кухні. Мало мати універсальні ножі, коли полегшити роботу і підвищити продуктивність можуть спеціальні обвалочні.
обвалочний ножі виготовляють з міцних матеріалів, оскільки на них йде сильне навантаження під час роботи.
Ці ножі використовують не тільки професіонали, їх широко також використовують і на домашній кухні. Мало мати універсальні ножі, коли полегшити роботу і підвищити продуктивність можуть спеціальні обвалочні.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0, 55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 27.529 з довгою леза 210мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних та рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.