Мусат & ndash; незамінний помічник на кухні. Але, як не дивно, не всі шанувальники кулінарного мистецтва точно представляють, для чого він потрібен і як ним користуватися. Через незнання Мусатов іноді називають круглим напилком або точила для ножів. Обидві назви лише частково вірні, тим більше що Мусатов НЕ точить, а править лезо. І якщо вже він не справляється зі своїми обов'язками, тоді дійсно, ніж потрібно точити, а іноді і заново переточувати.
Мусат допомагає виправити лезо, завдаючи на нього мікроскопічні борозенки і збільшуючи таким чином площа контакту ріжучої кромки з продуктом. В результаті досягається ефект Мікропіле і, як наслідок, відмінна гострота. Тоді не потрібно піддавати ніж повномасштабної заточування, яка хоча і повільно, але вірно скорочує термін служби головного інструменту м'ясника і кулінара.
Яким би способом ви не правили ніж, після приведення його в робочий стан потрібно приступити до водних процедур. Клинок вимийте в теплій мильній воді, сполосніть і витріть насухо. Якісний Мусатов досить обтерти вологим рушником без ворсу, щоб видалити зі стрижня прилипли до нього сталеві мікрочастинки.
- Колір ручки - чорний
- Напилювання - Алмазне
- Довжина стрижня - 30 см
- форма мусата - Овальний
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.