Продано
Технічні характеристики: Габарити: 970 x 730 x590 мм, внутрішній р-р 700 x 470 x 360 мм, потужність нагрівачів 6,6 кВт, 380В, на 4 гастроемкостей GN1 / 1 або 4протівней 600 * 400, механічне управління; Вага нетто 70 кг \ брутто 75 кг. Виробництво: CustomНeat Україна.
Можливість зміни швидкості вентилятора, зменшена швидкість вентилятора дозволяє правильно випікати "легкі" конд.изделия - еклери, безе і т.д.,.
Пароконвектомат 4 рівневий 42PXH sc виробник CustomHeat використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Можливість зміни швидкості вентилятора, зменшена швидкість вентилятора дозволяє правильно випікати "легкі" конд.изделия - еклери, безе і т.д.,.
Пароконвектомат 4 рівневий 42PXH sc виробник CustomHeat використовує різні режими поєднання пара і примусової конвекції для приготування їжі, Ці режими дозволяють в одному пристрої застосовувати різні способи приготування продуктів: обсмажування, припускание, низькотемпературний пар, запікання, розігрів, расстойка, випічка, варіння на пару, гасіння, регенерація. Принцип роботи такий печі: рівномірний розподіл гарячого повітря за допомогою постійно діючого вентілятора.сочетаніе певної температури і вологості в робочій камері, яке дозволяє прискорити процес приготування їжі; рівномірне приготування; відсутність необхідності перевертати продукти; при одночасному приготуванні різних страв, кожне з них зберігає свій смак, більшість вітамінів і мінеральних речовин, виглядає дуже апетитним і свіжим; обробка декількох різнорідних продуктів одночасно (до 10-12 страв) без змішування запахів; збереження корисних властивостей продуктів & mdash; можливість приготування без масла, без утворення піджареної скоринки, і без загрози утворення канцерогенів; економія площі шляхом скорочення кількості використовуваних виробів; зниження втрат кінцевого продукту на ужарку і уварку; економія електроенергії; зменшення трудових витрат; простота чищення обладнання (можливість використання самоочищення). Надійне і якісне обладнання & ndash; одна з важливих складових успіху будь-якого підприємства громадського харчування, будь то їдальня, ресторан, кафе і т.д. Висока якість такого обладнання забезпечує його безвідмовну і безперебійну роботу в умовах підвищеного навантаження протягом тривалого часу. Матеріал для виготовлення пекарної камери & mdash; харчова нержавіюча сталь. Устаткування просто чистити за рахунок знімних бічних напрямних і заокруглених кутів конструкції, що забезпечує необхідну в закладах громадського харчування гігієнічність.
Технічні характеристики: Універсальний з контролем швидкості вентилятора, Механічне управління, Кількість рівнів -4, Відстань між рівнями -80мм, Розмір листів: 4GN1/1 або 4 дека 600 х 400 мм, Габаритні розміри: 970 х 730 х 590 мм, 6,6 кВт, 380В, Температурний режим: 30°C...270°C, Кількість вентиляторів-2, Тип пароутворення: Інжекторне, Таймер120 хв., Матеріал: Корпус-AISI 430, камера - AISI 304, Вага нетто 70кг, Вага брутто 75кг. Виробництво CustomHeat Україна. Пароконвектомат42PXH sc з контролем швидкості вентилятораCustomHeatнайкраще справляється зі складноюроботою пекарень, супермаркетів, а також кондитерських цехів. Методом обробки продуктівпароконвектоматі є конвекція циркуляція гарячого повітря всередині робочої камери, приготування з використанням пара різної насиченості, а також комбінований варіант, коли одночасно використовується пар і гаряче повітря. Завдяки герметичності робочої камери циркулююче повітря втягується вентилятором і заново проходить через Тени. За рахунок цього відбувається швидкий нагрів робочої камери пароконвектоматі до заданої температури від 30°C до 270°C.Це дозволяє значно економити електроенергію. Продукти практично не увариваются і не ужариваются, немає необхідності використовувати масло і жир. Реальна економія за цими параметрами становить близько 30, а масла - 95.Пароконвектомати дозволяють виробляти до 70 від загального числа всіх можливих операцій теплової обробки і тим самим замінюють 40 теплового обладнання. У печах CustomHeat встановлено спеціальний електронний інвертер, який сам знижує оберти двигунів вентиляторів і зупиняє їх всього на 3 секунди. Це збільшує термін службиТенів і мінімізує ризик їх поломки. Укомплектацію кожного пароконвектомата входять: -реверсивні вентилятори високої продуктивності, керовані спеціальним інвертором. Він здійснює реверс вентиляторів за 3 секунди, що збільшує термін служби Тенів і мінімізує ризик їх згоряння, - 1, 2або 3 Тена в залежності від моделі потужність 3,3 кВт, 5 кВт або 8 кВт кожний в залежності від моделі та призначення конвектомата, керованих термостатом, - таймер, за допомогою якого установлюється час обробки продуктів від 0 до 120 хв. і далі до нескінченності, - реле плавного регулювання пари, з допомогою якого встановлюється ступінь вологості, необхідна для приготування продуктів., - кнопка зменшення швидкості дозволяє змінити швидкість обертання вентилятора від 100до 75 , - внутрішня підсвітка камери здійснюється за допомогою світлодіодів, - подвійні термоізоляційні бічні стінки дозволяють ставити поруч з обладнанням будь-яку іншу техніку, в тому числі і холодильник, - двері пароконвектомата забезпечена подвійним склопакетом, а кріплення її ущільнювальної гуми вдосконалено для збільшення терміну служби, - більшість пароконвектоматів випускається з універсальними напрямними, виконаними з харчової нержавіючої сталі AISI 304, якідозволяють використовувати як дека розміром 600 х 400 мм, так іGN1/1
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за посиланням
Характеристики
Основні характеристики
Виробник:
CustomHeat
Гарантійний термін (міс)
12
Країна реєстрації/виробник бренду
Україна/Україна
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
Відгуків про цей товар ще немає.