Промисловий слайсер RGV195 виробництва RGV LUSSO призначений для найтоншої нарізки різних продуктів: ковбаси, шинки, сиру і овочів. Слайсери RGV знаходять застосування в суші-барі, піцерії, і на професійній кухні кафе і ресторану. Більша частина цього обладнання може бути використана в більшості продовольчих магазинів і кулінаріях. Слайсер забезпечує максимально точну нарізку скибочок заданої товщини, яка передбачається в діапазоні 0-14 мм, з мінімальною втратою продукту. Управління слайсера відноситься до напівавтоматичного типу, тобто передбачає ручну подачу. Дисковий ніж слайсера оснащений спеціальним захистом, що забезпечує йому безпечне застосування. Cлайсер забезпечений заточують пристроєм, що дозволяє постійно тримати ріжучу кромку ножа гострою. Лита база з лакованого алюмінію; Захисне крило для диска; Пристрій подачі продукту і перегородки виконані з анодованого алюмінію; Стрижень, що несе ріжучий диск встановлений на подвійний кульковий підшипник; Професійний вентильований двигун; Загартоване професійне лезо ножа; Фіксована кільце для захисту леза; Товщина нарізки до 0 - 14 мм; Знімний пристрій для заточування ножа. Простота у використанні і безпеку цих приладів зробили їх дуже популярними, як в Україні, так і за кордоном. Але все ж, головне їх гідність - скорочення в кілька разів часу, витраченого на нарізку продуктів.
Технічні характеристики: Габарити: 420х300х380мм,Корпус з анодованого алюмінію, Діаметр ножа 195мм. Нарізка від 1 до 15мм. Харчування: 220 В Потужність: 110 Вт. Виробництво RGV Lusso,Італія. Промисловий слайсерRGV195виробництва RGV LUSSOпризначений для найтоншої нарізки різних продуктів: ковбаси, шинки, сиру і овочів. Слайсери RGV знаходять застосування в суші-барі, піцерії, і на професійній кухні кафе і ресторану. Більша частина цього обладнання може бути використана у більшості продовольчих магазинів і кулінаріях. Слайсер забезпечує максимально точну нарізку скибочок заданої товщини, яка передбачається в діапазоні 0-14 мм, з мінімальною втратою продукту. Управління слайсером відноситься до напівавтоматичного типу, тобто передбачає ручну подачу. Дисковий ніж слайсера оснащений спеціальним захистом, що забезпечує йому безпечне застосування. Слайсер забезпечений затачивающим пристроєм, що дозволяє постійно тримати ріжучу кромку ножа гострою. Лита база з лакованого алюминиа, Захисне крило для диску, Пристрій подачі продукту і перегородки виконані з анодованого алюмінію, Стрижень, який несе ріжучий диск встановлений на подвійний кульковий підшипник, Професійний вентильований двигун, Загартоване професійне лезо ножа, Фіксоване кільце для захисту леза, Товщина нарізки до 0 - 14 мм, Знімне пристрій для заточування ножа. Простота у використанні і безпеку цих приладів зробили їх дуже популярними, як в Україні, так і за кордоном. Але все ж, головне їх достоїнство – скорочення в кілька разів часу, витраченого на нарізку продуктів.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.