Пластина для гриля Hendi Blue Line з 2/3 гладкою та 1/3 рифленою поверхнею. Препарат рекомендований для великої і невеликої гастрономії, його можна використовувати тільки в приміщенні. Найкраща якість, бездоганна обробка і виняткова функціональність роблять продукцію Hendi підходящою для будь-якої кухні. сталі завтовшки 9мм. Корпус також виконаний з нержавійки. Гладка поверхня ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна скоринка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці та м'яса, овочі, омлети, млинці. На поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригорання і прилипання продуктів. Рифлена поверхня використовується для надання продуктам привабливого малюнка, як при жарінні на барбекю. На лицьовій панелі два терморегулятори дозволяють задавати для кожної поверхні свою температуру від 50 до 300°С. Робоча поверхня з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру. Є резервуар для збирання надлишкового жиру. Термостат оберігає поверхню спеки від перегріву. Придатна для безперервної роботи. Конструкція встановлюється на антиковзних ніжках.
Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою 220 В. Займає трохи місця на прилавку в точках фаст-фуду та на професійних кухнях кафе та ресторанів. Поверхня для смаження дозволяє приготувати більший обсяг їжі, ніж звичайна сковорода. Легко очищується від забруднень. Легко переноситься і монтується, на відміну від стандартних газових або електричних плит.>
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.