Продано
					
												Технічні характеристики: чавунна сковорода "Риба" рифлена квадрат 265х265мм. Виробництво & nbsp; & nbsp; Lodge Cost Iron США. 
На дні чавунних сковорідок цієї серії & nbsp; & nbsp; зображені представники дикої природи - качки, ведмеді. олені і т.д. & nbsp; & nbsp; це додаткова можливість & nbsp; & nbsp; використовувати штамп & nbsp; & nbsp; в якості декору для випічки. Головне властивість чавунного посуду - це унікальна теплопровідність. Чавун нагрівається повільно, тепло поширюється теж повільно, але рівномірно. Тому чавунний посуд можна використовувати як для довгого гасіння на слабкому вогні, так і для швидкого підсмажування їжі. Чавун легко витримує високу температуру і не піддається деформації. & Nbsp; & nbsp; В чавунному посуді можна смажити стейки, рибу, птицю, пасерувати овочі, гасити рагу, готувати підливи і гуляші. Чавунна поверхня рівномірно прогрівається і довго залишається гарячою, тому для приготування їжі витрачається менше енергії, і продукти добре пропікаються з усіх боків.
Рекомендації по догляду за чавунними виробами:
Перед першим застосуванням необхідно підготувати посуд так, щоб їжа не приставала до дна. Вимийте вироби гарячою водою (з не агресивним миючим засобом), витріть насухо, протріть рослинним маслом все виріб - навіть кришку і зовнішню частину виробу. Нагрівайте, перевернувши догори дном, в духовці 1 годину при температурі 180 & deg; С. Вимкніть духовку і, не виймаючи казан, повністю її охолодіть. Щоб іржа не з'являлася знову, змащуйте виріб маслом після кожного миття, і добре висушуйте.
На дні чавунних сковорідок цієї серії & nbsp; & nbsp; зображені представники дикої природи - качки, ведмеді. олені і т.д. & nbsp; & nbsp; це додаткова можливість & nbsp; & nbsp; використовувати штамп & nbsp; & nbsp; в якості декору для випічки. Головне властивість чавунного посуду - це унікальна теплопровідність. Чавун нагрівається повільно, тепло поширюється теж повільно, але рівномірно. Тому чавунний посуд можна використовувати як для довгого гасіння на слабкому вогні, так і для швидкого підсмажування їжі. Чавун легко витримує високу температуру і не піддається деформації. & Nbsp; & nbsp; В чавунному посуді можна смажити стейки, рибу, птицю, пасерувати овочі, гасити рагу, готувати підливи і гуляші. Чавунна поверхня рівномірно прогрівається і довго залишається гарячою, тому для приготування їжі витрачається менше енергії, і продукти добре пропікаються з усіх боків.
Рекомендації по догляду за чавунними виробами:
Перед першим застосуванням необхідно підготувати посуд так, щоб їжа не приставала до дна. Вимийте вироби гарячою водою (з не агресивним миючим засобом), витріть насухо, протріть рослинним маслом все виріб - навіть кришку і зовнішню частину виробу. Нагрівайте, перевернувши догори дном, в духовці 1 годину при температурі 180 & deg; С. Вимкніть духовку і, не виймаючи казан, повністю її охолодіть. Щоб іржа не з'являлася знову, змащуйте виріб маслом після кожного миття, і добре висушуйте.
Перегляньте цей товар на нашому сайті retail5.com.ua. Купити товар можна за  посиланням
											Характеристики
					
							
										Основні характеристики
												
							Виробник:
															
															Lodge
													
												
							Гарантійний термін (днів)
															
															14
													
												
							Країна реєстрації/виробник бренду
															
															США/США
													
											Загальні характеристики
												
							Сфера використання
															
															вулична торгівля/торгівельні магазини/харчова промисловість/HoReCa/Fast-food
													
											Габарити товару всередині
												
							Діаметр мм
															
															265
													
											Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.
Відгуків0
					0/ 5
					середній рейтинг товара
									Відгуків про цей товар ще немає.
							 
			 
								 
									 
									 
								 
								 
								 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						