обвалочний ножі використовують для відділення м'яса від кісток, жив і шкіри. Лезо у таких ножів дуже гостре, тонке і гнучке Вигнута форма дозволяє обводити ніж навколо будь-якої кістки, гнучкість леза допомагає робити точні надрізи. Рукоятка НЕ зісковзує і зручно розташовується в руці. Вона виконана з пропілену, витримує високі температури, що дає можливість мити ніж в посудомийній машині.
обвалочний ножі виготовляють з міцних матеріалів, оскільки на них йде сильне навантаження під час роботи. Ці ножі використовують не тільки професіонали, їх також широко використовують і на домашній кухні.
Ніж обвалочний Eicker Довжина леза - 130 мм Марка сталі: 1.4110 Твердість сталі: 56-58 HRC Колір рукояті: чорний Країна-виробник: Німеччина Склад нержавіючої сталі 1.4110, що використовується для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - Вуглецю: 0, 75%, Хром: 16-18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75% Рукоятка ножа - виготовлена з поліпропілену (неслизького), відповідно до стандартів HACCP. Форма і матеріал рукояті зроблені спеціальним чином для забезпечення безпечного використання, надійності та зручного обхвату рукою, що дозволяє працювати з ножем тривалий період часу, не відчуваючи втоми і не натираючи руки. Професійні ножі для обвалки м'яса Eicker, зокрема модель 26.533 з довгою леза 130мм, виробляються в різних кольорах, виконуючи функцію кольорового кодування, для використання на різних харчових виробництвах, на м'ясних і рибних фабриках, закладах HoReCa та на інших спеціалізованих підприємствах.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.