Якщо на кухні готуються м'ясо і риба, то без якісного обробного ножа не обійтися. Лезо для обробних ножів виготовляють зі спеціальної міцної сталі, яка дуже зносостійка і практична, а ергономічні ручки не дозволяють зісковзувати з рук в процесі обробки. Такі ножі необхідні не тільки в м'ясопереробних цехах або на професійних кухнях ресторанів, але також дуже затребувані і на домашній кухні.
Пропонуємо Вашій увазі обробні ножі від провідних європейських виробників, які протягом багатьох років користуються популярністю у кращих кухарів світу.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.