Термометр для випічки з зондом та таймером -50/250ºC Hendi 271346. Термометр оснащений таймером зворотного відліку та звуковим повідомленням, при досягненні вказаної температури. Використовується як термощуп при випіканні та приготуванні страв. Зонд стійкий до дії високих температур — підходить для всіх типів печей.
- Шкала вимірювань від -50°C до +250°C.
- Можливість вибору вимірювання в градусах за Цельсієм або Фаренгейтом. li>
- Роздільна здатність: 0,1°C або 0,1°F.
- Режим „lock mode” для безперервного контролю температури.
- Кнопка функції температури MIN/MAX.
- Підсвічування дисплея.
- Зонд із нержавіючої сталі для печей (стійкий до впливу високих температур ).
- Батарейка в наборі.
Таймер з функцією зворотного відліку Діапазон вимірювання: від -50°C до +250°C Одиниця температури ° C або °F Градуювання через кожен 1&С, точність ±1°С в діапазоні від 0°С до +100°С, ±2°С в інших діапазонах Можливість постійного моніторингу температури Функція температури max/min Звуковий сигнал при досягненні заданої температури Зонд з нержавіючої сталі 150 мм (термостійкий), можна залишити в духовці під час випікання У комплекті 1 лужна батарея AAA 1,5 В (одноразова)
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.