Гаряча поверхняHENDI 203156 має комбіновану робочу зону розміром 518х328 мм і виконана з високоміцної хромованої нержавіючої сталі товщиною 9 мм. Корпус також виконаний з нержавіючої сталі. Гладка поверхня ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна скоринка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці та м'яса, овочі, омлети, млинці. На поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригоряння і прилипання продуктів. барбекю.
Робоча поверхня з бортиками, які запобігають розбризкуванню жиру. Є резервуар для збирання надлишкового жиру. Термостат оберігає поверхню спеки від перегріву. Придатна для безперервної роботи.
Підключається дана модель до звичайної електромережі з напругою 220 В. Займає трохи місця на прилавку в точках фаст-фуду та на професійних кухнях кафе та ресторанів. Поверхня для смаження дозволяє приготувати більший обсяг їжі, ніж звичайна сковорода. Легко очищується від забруднень. Легко переноситься і монтується, на відміну від стандартних газових або електричних плит. до 300°CЗахист від перегрівуПридатна для безперервної роботиВимикач з індикаторомНековзні ніжкиПоверхня гриля: 518 x 328 мм, ліва 259 мм - повністю гладка, права 259 мм - рифлена
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.