Електрична подова піч HENDI 226674 призначена для приготування двох рум'яних піц або коржів, діаметром 32 сантиметри за лічені хвилини. Випічка пропікається до хрусткої скоринки рівномірно завдяки теплоємному і вогнетривкому кам'яному поду з шамотної глини.
Роздільна регулювання температури верхньої та нижньої зони теплової камери. із загартованого подвійного скла. Підсвічування всередині камери забезпечує візуальний контроль у процесі приготування.
Професійна піч підключається до - із пофарбованої в чорний колір сталі.
Ізоляція - із мінеральної вати.
Піч для піци HENDI Basic 2/40 vetro 226674 може використовуватися   ;не тільки для випікання свіжої або замороженої піци та хліба, в ній успішно можна приготувати різні овочі, запіканки, рибні та м'ясні страви. У цьому випадку необхідно використовувати гастроємності, стійкі до високих температур.
- Кількість камер: 2.
- Кількість випіканої піци, шт.: 2.
- Діаметр піци, см: 32.
- Внутрішній розмір камер, мм: 410х360х90.
- Діапазон температур, ºС: +50...+320 .
- Тип управління: механічне.
- Тип пода: камінь.
- Оглядове вікно: є.
- Внутрішнє підсвічування: є.
- Термометр: ні.
- Напруга, В: 220.
- Потужність, кВт: 2,4.
- Габарити (ДхШхВ), мм: 568х500х430.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.