Шпилька-візок СТК-1 18хGN 1/1 Майстер Ефес
Стелажі виробничі з нержавіючої стали.
У виробничому цеху будь-якого підприємства громадського харчування, підприємства харчової промисловості або кулінарного підрозділу торгової точки використовуються сотні різних продуктів та інгредієнтів, які бажано завжди мати під рукою, адже доставка потрібних компонентів з складських приміщень займає якийсь час, що автоматично збільшує терміни приготування продуктів харчування або напівфабрикатів і в кінцевому підсумку знижує продуктивність праці, а значить - і доходи власників компаній. Саме тому всі необхідні продукти на кухні повинні перебувати, що називається, під рукою.
Розміри Д / Ш / В / 375/560/1800
Кількість полиць 18
Устаткування для магазинів, барів, ресторанів, фаст-фуду і закладів громадського харчування
ВиробникЕфесКраїна виробникУкраїна
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.