Ножі Dick - це професійний інструмент з Німеччини, яким зручно користуватися і професіоналам, і звичайним любителям готувати вдома , навіть якщо ви тільки ріжете хліб на бутерброд. У Європі ці ножі одні з найпопулярніших. Їх цінують за якість сталі і зручність експлуатації. Для виготовлення леза застосовується першокласна нержавіюча сталь. Ріжуча кромка леза ретельно заточується, а кут її заточування і доведення перевіряється спеціальним кутомірним пристроєм. Завдяки такій ретельній перевірці ножі отримують оптимальну заточку, яка довго тримається.
Спеціалізовані ножі, завдяки своїй формі, дозволяють спростити процес приготування їжі. Одним з найбільш корисних ножів на кухні вважають обваловувальний ніж для оброблення м'яса. Це професійне ніж використовується для відділення м'яса (м'язових, сполучних і жирових тканин) від кісток.
Купуючи хороший ніж, необхідно також подбати про те, де ви будете його зберігати (підставка), на чому різати (дошка) і чим правити і точити (Мусатов або камінь).
Ніж для філетування DICK ErgoGrip 21 см напівгнучкий синій 82417210 Довжина леза 21 см Напівгнучкий Марка сталі - нержавіюча сталь X55CoMoV14 Твердість по Роквеллу - 56 Кут заточування - 30-35
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.