Пароконвектомат незамінне обладнання на сучасній професійній кухні. Це обладнання багато функціональне, швидко готує, заощаджує час, зберігаються всі корисні якості продуктів. Пароконвектомат має функцію пари, сухого жару та комбінує режими. Пароконвектомат поєднує в собі можливості: пароварки, печі, фритюрниці, звичайної плити гарячої та конвекційної шафи.
Можна використовувати гастроємності стандартних розмірів або комбінувати. Економія споживання енергії.
Він зменшує втрату продукту під час приготування, швидше, ніж на звичайній плиті готується і надає продукту неперевершений смак.
Технічні характеристики пароконвектомату M 10110 10x1/1GN Bartscher 116621 Місткість: до 10 x0 мм). Відстань між рівнями: 74 мм, температурний діапазон: від 50 до 280 ° C. Підключення води: 3/4. Значення підключення 12,6 кВт, напруга: 400 В, частота 50 Гц Габарити: ширина -890 мм, глибина - 815 мм, 1015 мм, вага - 118 кг. Виробник: Bartscher, Німеччина .
Усього лише один пароконвектомат може замінити 40% теплового обладнання, яке знадобиться для оптимального функціонування
закладу громадського харчування.Таким чином, купити пароконвектомат – це означає ефективно та активно використовувати теплове обладнання з максимальною вигодою. Один апарат дозволяє запікати, смажити, бланшувати, готувати на пару. Пристрій зберігає харчову цінність, корисність продукту.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.