Шокова заморозка – це вид охолодження продуктів або їх заморозки за дуже короткий період за мінімальних температур. Такий вид заморозки має ряд переваг: висока швидкість заморозки, усушка, через яку продукт втрачає масу в 2-3 рази. Камери шокового заморожування роблять швидке зниження і заморожування продуктів. Різке зниження температури дозволяє зберегти свіжість і аромат щойно приготовленої страви до 6-ти днів. Його поживні та органолептичні характеристики залишаються незмінними, запобігаючи виникненню таких небажаних явищ, як втрата ваги, висихання та окислення. , або до +3 С за 90 хвилин (застосовується насамперед для продуктів приготованих, оброблених). Камера шокового заморожування AL5 Bartscher 700605 виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі CNS 18/10 . Працює при напрузі 230 В, ПГП 3922, частоті 50 Гц. Працює на холодоагенті R 404a, кількість вставок (поличок) - 5 формат 1/1 GN 600 x 400 мм, цикл швидкого охолодження від 70 °C до 3 °C (16 кг за 90 хв.),
потужність шокової заморозки від 70 °C до -18 °C (12 кг за 240 хв.) Камера шокової заморозки AL5 Bartscher 700605 має габарити- ширина 750 мм, глибина 700 мм, висота 850 мм, вага 98,0 кг.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.