Макароноварки призначені для використання в кафе, ресторанах та їдальнях. Застосовуються для варіння макаронів, каш, круп, овочів, пельменів.
Професійні макаронівки відрізняються високою продуктивністю та стійкістю до навантажень, призначені для інтенсивного щоденного використання. Професійна макаронівка - це обладнання для приготування таких страв: - макарон; - паста; - спагетті.
Макароноварки - це спеціальні металеві ємності з тепловими нагрівальними елементами. В одній великій ємності можна готувати кілька різних видів макаронних виробів. Макароноварки бувають електричні та газові.
Спосіб встановлення: настільні підходять для невеликих кафе, фаст-фуду; підлогові - це промислові, розраховані великі підприємства комунального харчування. Так само розрізняються за кількістю місткості ємностей - ванн. Макароноварки можуть бути обладнані до шести ванн, але невеликої ємності, але можуть мати і одну, але великого обсягу. Макароноварка газова 700
B800 Bartscher 2853101 оснащена спеціальним краном для подачі води та зливу. Підключення води R1/2'. Працює на природному газі, додаються сопла скрапленого газу та сопла природного газу. П'єзозапалювання. Висота регулюється ніжками від 850 мм до 900 мм. Кошики в модель макароноварка газова 700 B800 Bartscher 2853101 не входять. Деякі моделі макароноварок працюють повністю автоматично, в деяких є ємності для підігріву соусу. Корпус макароноварки виготовлений із металу, ємність із нержавіючої сталі CNS 18/10 Макароноварка має термостат та терморегулятор. Кошики алюмінієві із тефлоновим покриттям. Купуючи макароноварку Ви повинні визначитися, як і де її розміщуватимете,
купівельну спроможність Вашого підприємства, продуктивність, потужність, споживання електроенергії (газу),
матеріал виготовлення, виробника.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.