Макароноварки призначені для використання в кафе, ресторанах та їдальнях. Застосовуються для варіння макаронів, каш, круп, овочів, пельменів.
Професійні макаронівки відрізняються високою продуктивністю і стійкістю до навантажень, призначені для інтенсивного щоденного і використання. Професійна макаронівка - це обладнання для приготування таких страв: - - паста; - спагетті.
Макароноварки - це спеціальні металеві ємності з тепловими нагрівальними елементами. В одній великій ємності можна готувати кілька різних видів макаронних виробів. Макароноварки бувають електричні та газові.
Спосіб встановлення: настільні підходять для невеликих кафе, фаст-фуду; підлогові - це промислові, розраховані великі підприємства комунального харчування. Так само розрізняються за кількістю місткості ємностей - ванн. Макароноварки можуть бути обладнані до шести ванн, але невеликої ємності, але можуть мати і одну, але великого обсягу. Макароноварка 700 B800 2x24L Bartscher 286310 оснащена спеціальним краном для подачі води та зливу. Працює на Висота регулюється ніжками від 850 мм до 900 мм. Кошики в модель макароноварка 700 B800 в деяких є ємності для підігріву соусу. Корпус макароноварки виготовлений з металу, ємність з нержавіючої сталі CNS 18/10 Макароноварка має габарити - ширина 800 мм, глибина 700 мм, висота 850 мм, вага 66,2 кг. її розміщувати,
купівельну спроможність Вашого підприємства, продуктивність, потужність, споживання електроенергії (газу),
матеріал виготовлення, виробника.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.