Професійно виконати обвалку м'яса майстру допоможе обваловувальний ніж Eicker Profi з клинком довжиною 15 см. Виріб має конструкцію шабельного типу. Ріжуча кромка описує форму дуги, що дозволяє м'ясникові спритно орудувати інструментом. Рівний і якісний зріз м'язових волокон, а також хрящових утворень в зоні суглобів забезпечує нержавіюча сталь марки 1.4110. Обвалочні ножі, виконані з такого якісного матеріалу:
- довгий період часу не вимагають заточування;
- призначені для використання в агресивному середовищі, оскільки володіють антикорозійними властивостями;
- відрізняються особливою гнучкістю клинка;
Спеціальне молибденовое покриття ножа для обвалки є гарантією довго терміну служби. Комфортність роботи гарантує зручна рукоять, сконструйована з урахуванням анатомії долоні людини. У зоні обмежувача передбачено поглиблення для фіксації вказівного пальця. У зв'язку з цим кожен захоче купити ніж м'ясника німецької якості.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, використовуваної для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16-18% , Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.