Оригінальний обваловувальний ніж з молібденовим покриттям ідеальний для робіт з м'ясом. Жорсткий клинок із зігнутим обухом виконаний у формі шаблі. З його допомогою м'ясник в лічені секунди відокремить кістка і грубі освіти від м'якоті. Унікальні конструктивні особливості ножа для обвалки дозволяють обробляти будь-які площі туш і справлятися з великими обсягами м'яса. Рукоятка має ергономічний дизайн, тому ніж:
- зручно тримати в руці;
- охороняє долоню від порізів і ударів.
Відмінною особливістю спеціальних ножів для м'ясників із серії Eicker Profi служить якісна гарт стали до твердості 56-58 HRC. В результаті ріжучакромка протягом довгого часу залишається гострою, немов бритва. Молібден, що входить до складу стали обвалочний ножів Ейкер, підвищує корозійну стійкість клинка і збільшує міцність твердого металу. У такому випадку потрібно поспішати купити ніж для обвалки м'яса за доступною ціною.
Склад нержавіючої сталі 1.4110, використовуваної для виготовлення ножів: DIN X55 GrMo14 - вуглець: 0,55-0,75%, Хром: 16- 18%, Марганець: 1,0%, Кремній: 1,0%, Молібден: 0,55-0,75%
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.