Cамий популярний сирний ніж. Форма у нього не звичайнісінька: з отворами в лезі, кінчик загнутий вгору і роздвоєний на кінці, а по всій довжині ріжучої кромки є дрібні зубчики.
Для чого такі надмірності? А все дуже логічно! Отвори в лезі грають роль повітряних кишень - щоб сир не прилипав до площини леза і не м'яв. Загнутий вгору кінчик потрібен для полегшення різу твердих шматків. Роздвоєність використовується в якості вилки - сервірувати нарізані шматочки. А серрейторна (зазублена) кромка полегшує рез м'якого сиру з твердої скоринкою. Ви ставите середину ножа на сир, загнутий кінчик на обробну дошку - і сир легко і м'яко ріжеться на рівні шматочки, які не прилипаючи до леза!
Більшість сирних ножів мають ручку, розташовану вище лінії леза. Це полегшує процес різання і дає більш рівномірне зусилля на ріжучу кромку.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.