Ніж м'ясника (сікач) - це спеціальний інструмент для відділення всіх видів м'яса від кісток.
Довжина леза - 25 см.
Серія - HACCP COLOURED BUTCHER KNIVES.
Матеріал леза - французька сталь Nitrocut NCV50. 0.50% вуглецю ? 14,5% хрому ? 0,7% молібдену ? 0,15% ванадію.
Всі ножі проходять тонко вівірену термообробка для того, щоб мати скроню Твердість Сталі. Тонкий довгий клинок з міцної сталі з чудовою заточуванням звужується до кінчика.
Лезо ножа м'ясника має бути гнучким і дуже гострим, щоб плавно обійти кістка, і акуратно і рівно зняти м'якоть. Працювати з якісним ножем від поізводітеля зі світовим ім'ям - одне задоволення!
Нож в индивидуальной упаковке.
Ніж обвалочний - це спеціальний інструмент для відділення м'яса всіх видів від кісток. Тонкий довгий клинок з міцної сталі з чудовою заточуванням звужується до кінчика. Головна вимога до Обвалочний ножа щоб він був дуже-дуже гострим. При цьому лезо повинно бути гнучким, щоб ніж обвалочний міг плавно обійти кістка і акуратно і рівно зняти м'якоть. Навіть найскладніші операції з якісним ножем від виробника зі світовими ім'ям приносять задоволення.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.