Ніж для сиру з 2 ручками Fischer-Bargoin Франція.
Довжина леза - 50 см.
Сирні ножі бувають різні, і форма їх сильно залежить від щільності сиру. Є ножі для дуже м'яких сирів (типу дор-блю), для сирів середньої м'якості, для твердих сирів і окремий ніж для пармезану (для дуже твердих сирів). Напевно, ні для якого іншого продукту не існує такого розмаїття ножів. Особливість сиру в тому, що його смак нерівномірний по всій товщині головки і змінюється від краю до середини. Тому в правильно нарізаному сирі, якщо вірити сирним фанатам, кожен шматочок повинен мати плавний перехід смакових відчуттів.
Більшість сирних ножів мають ручку, розташовану вище лінії леза. Це полегшує процес різання і дає більш рівномірне зусилля на ріжучу кромку. для розрізання великих головок сиру звичайні ножі використовувати незручно.
Якщо вам доводиться мати справу з цілими головками, то ви, ймовірно, оцініть дворічний ніж для сиру.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.