Професійний ніж для филетирования.
Довжина леза - 20 см.
Серія - CHEF STYLE.
Матеріал леза - французька сталь Nitrocut NCV50. 0.50% вуглецю ? 14,5% хрому ? 0,7% молібдену ? 0,15% ванадію.
Всі наші ножі проходять тонко вивірену термообробку для того, щоб мати високу міцність сталі.
Ергономічний комфорт.
Філейний ніж використовують для відділення філе від шкіри і кісток, нарізування риби або м'яса тоненькими шматочками, а також під час приготування суші. Якісний ніж - це незамінний помічник в домашній і в професійній кухні.
Цей ніж складається з гнучкого, вузького, довгого клинка, який роблять з високоякісної сталі. А рукоятка - зі спеціального антиковзаючого матеріалу. Довжина філе леза повинна відповідати розміру риби, яка буде оброблятися. для дрібних підходять короткі (16-17 см), а для риби побільше - довгі (20 см і більше). Щоб зберегти гостроту леза такого ножа, потрібно зберігати його в чохлі (піхвах).
За допомогою філе ножа ви можете акуратно відокремити рибне філе від хребта, видалити шкіру і великі кістки. гнучке лезо цього ножа дозволить швидко і дуже акуратно підготувати рибу до приготування. Філейний ніж потрібно використовувати тільки за призначенням, тільки тоді він прослужить довго, і ви зможете оцінити всі його переваги.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.