Ніж шеф-кухаря використовується для різання, нарізки, подрібнення і крошения. Зігнуте лезо дозволяє тонко подрібнювати і кришити.
Довжина леза 8 см.
Серія CREATIVE CHEF.
Матеріал леза - французька сталь Nitrocut NCV50.
0.50% вуглецю ? 14,5% хрому ? 0,7% молібдену ? 0,15% ванадію
Все ножі F.Bargoin проходять тонко вивірену термообробку для того, щоб мати твердість сталі.
Рукоять з поліпропілену з додаванням еластомеру забезпечує максимальний комфорт при використанні.
Професійний кухарський ніж & nbsp; є багатоцільовим робочим інструментом на кухні. Якщо від покупки деяких вузькопрофільних ріжучих приладів можна утриматися, то відмовитися від придбання ножа шеф-кухаря істинний кулінар просто не має права. Це універсальний робочий інструмент, який застосовується для нарізки, крошения і шинкування. Він обов'язково стане в нагоді на всі випадки життя на домашній і професійній кухні. Чим довше лезо, тим більше довжина нарізки, але процес нарізки важче контролюється. Вигнута форма дозволяє тонко подрібнювати і кришити. Клинок може бути заокругленим до вістря, яке при роботі залишається майже нерухомим і не торкається до поверхні дошки. Лезо трикутної форми практично не має вигинів, тому при роботі ніж підтягують до себе. Широка ріжуча поверхня професійних ножів в поєднанні з досить потужним вагою дозволяє організувати правильно процес шинкування: при швидких і частих рухах рукоятки вгору-вниз вістря залишається практично нерухомим. Можна безпечно обробити будь-який продукт. Виробники пропонують вироби, де використовується нержавіюча сталь з домішкою хрому, молібдену, ванадію та інших елементів, завдяки оптимальним сполученням пропорцій яких вдається уникнути крихкості і досягти міцності і довготривалої гостроти. При правильній експлуатації і зберіганні, інструмент не буде довгий час потребуватиме заточування, що не буде зіпсований слідами іржі.
Французька компанія Fischer-Bargoin виробляє кухарські ножі з ручками з пластика. Пластмасові добре ручки добре лягають в долоню, не бовтаються і не ковзають, не обтяжують прилад. Вони гігроскопічні, міцні, витримують всі необхідні процедури санітарної обробки. Купуючи фірмовий ніж шеф-кухаря, варто подбати про організацію простору для зберігання. Його можна зберігати в чохлі, кейсі, спеціальній підставці-блоці в сухому приміщенні.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.