Терка дрібна, довжина терки 110 мм
Терка. Для звичайного обивателя при слові тертці в голові спливе образ кухні, запах чогось ширяючого і вируючого на плиті, чищені моркву і картоплю очікують своєї долі як революціонери у плахи поруч з нею. Різні спеціальності в одній галузі використовують тертку для різних продуктів. Терка для цитрусових, скаже бармен і для шоколаду підтримає його кондитер, терка для сиру і овошей продовжить перелік продуктів кухар. Плоска терка розрахована під роботу на професійній кухні, барі і кондитерської. Виготовлена ??з нержавеюшей стали. Матеріал: нерж. сталь
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.