Profi ніж для різання м'яса марки Хенді це сучасний ніж дизайну харчування призначений для використання в ресторанах, барах, підприємствах громадського харчування, а також готелях. Ніж призначений для точної та швидкої обробки м'яса перед термообробкою. Гострокінцеві леза дозволяють м'ясо ретельно очищене від небажаних частин. Лезо з хром-молібден-ванадієвої сталі з твердістю 56 HRC. Використання високоякісної сталі, що робить лезо ножа надзвичайно стійке до пошкоджень та подряпин. X50CrMoV15 Крім того, сталь легко миється і поведінка не впливає на смак та запах приготовлених продуктів. Товщина леза 3 mm.Dla підтримувати максимальний рівень тримача ножа безпеки виготовлена з закачуваного поліпропілену, так що ручка щільно в руці і не ковзає під час роботи.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.