бренд Ножів Gastro Хенді це сучасний дизайн ножів харчування для професійного використання в ресторанах, барах, підприємствах громадського харчування, а також готелів. Ножі спроектовані та виготовлені з особливою ретельністю, так набагато простіше та швидше роботи людей, зайнятих на кухні. Ножі сумісні HACCP.Ostrza лопаті виготовлені з хром-молібден-ванадієвої сталі з твердістю від 54 до 56 HRC. Використання високоякісної сталі робить лезо надзвичайно стійким до пошкоджень та подряпин. Крім того, хром-молібден-ванадієві стали легко чистити і поведінка не вступають в хімічну реакцію з препаратом в potrawami.Dla підтримувати рівень максимальної безпеки ручок ножів виконані з поліпропілену вводять без заклепок, роблячи ручку чудово в руці та . не ковзає під час інтенсивної роботи ножів Gastro Хенді був підготовлений відповідно до стандарту НАССР - змінний наконечник повідомити універсальний ніж. HACCP стандарт дозволяє використовувати ножі у ресторанах sanepidu відповідно до правил.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.