Зберігаючи шведський стіл, є одним з основних видів діяльності, що виконуються в ресторанах готелю та підприємствах громадського харчування. Це залежить від якості обслуговування огляду фактичного успіху комфорту та релаксації. Не дозволяйте собі один із гостей був незадоволений! Для того, щоб виділитися, ви повинні пам'ятати про оригінальний декор і смачні та цікаві страви. Для досягнення цієї мети, безумовно, допоможе пристрій, який ви хочете zaproponowa?.Fontanna шоколад 5 рівня марки Хенді є унікальне обладнання, яке, безумовно, привернути увагу всіх гостей, а також доступний та зручний спосіб, щоб дозволити відбування смачний, гладке czekolady. Мінімальна ємність шоколад складає 2,5 кг, а максимум до 6 кг. Така кількість буде достатньо, щоб фонтан міг дуже добре бути присутнім та обслуговувати гостей. Він виготовлений з нержавіючої сталі, яка не тільки міцна, але важливіше дуже легко czyszczeniu.Fontanna забезпечений функцією регулювання температури нагріву до 110 ° С Пристрій також має окремий вимикач живлення до двигуна і до нагрівального елемента.
Виготовлений із нержавіючої сталі.З функцією підігріву, температура може бути встановлена до 110 °C.Мінімальна місткість шоколаду: 2,5 кг.Максимальна місткість шоколаду: 6 кг.З окремим вимикачем для двигуна та нагрівального елемента.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.