Комфорт та безпека є основними вимогами до будь-яких бізнес-професійних приміщень громадського харчування. Можливість безперешкодного руху та безпеки проведення всіх заходів значно підвищує ефективність та швидкість pracy.R?kawice antyprzeci?ciowe бренду Хенді був розроблений, щоб полегшити роботу осіб, відповідальних за механічну обробку харчових продуктів, як з використанням ножів та різцями. Рукавички захищають різання та обмін гострих предметів tn?cych.Antyprzeci?ciowe рукавички були зроблені з комбінації HPPE волокон, поліестер, нейлону і, міцні та захисні рукавички wygodne.Poziomy antyprzeci?ciowych: ПОРІГ - 4, рівень стійкості до истир. захисту відповідно до PN-EN 388: 2006.
Забезпечують захист при нарізанні, а також заміні гострих ріжучих елементів у пристроях на професійній кухні Завдяки поєднанню волокон HPPE, поліестеру та нейлону, рукавички міцні та зручні – рівень 4 Стійкість до стирання – рівень 3
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.