Харчові непереносимості та алергії впливають на дедалі більшу частину нашого суспільства. Передбачається, що хвороби, пов'язані з харчовою непереносимістю страждають до 45% населення, тоді як харчова алергія відбувається у 4-8% дітей та 2-4% дорослих. Для того, щоб забезпечити безпеку всіх відвідувачів наших приміщень, ми дбаємо про безпеку страв, які обслуговуються шляхом запобігання перехресному забруднюванню. Спеціально розроблений Хенді алерген вільної лінії дозволить уникнути небезпечних ситуацій у цьому загрозливому житті шок в результаті GN 1/3 anafilaktycznego.Pokrywka марки Хенді був розроблений для безпечного зберігання харчових продуктів без алергенів у GN контейнери з поліпропілену. Кришка дозволяє герметизацію продуктів, що дозволяє значне розширення їх придатності для spo?ycia.W, щоб підтримувати високий рівень безпеки в закритих контейнерах повинні зберігатися GN: молочні продукти, що містять глютен, яйця, orzech?w.Pokrywka GN 1/3 було зроблено Хенді поліпропілен високої якості , стійкий до змін температури, так що аксесуар може бути використаний в умовах заморожування до -40 ° C, і мікрохвильова піч до 80 ° с
Підходять до всіх гастроємностей GN з поліпропілену, також до гастроємностей GN HACCP для зберігання харчових продуктів
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.