GN контейнер для двох частин Хенді продуктів харчування професійного обладнання громадського харчування для зберігання? потреби sanepidu так, щоб контейнер можна вільно використовувати для зберігання продуктів харчування. Крім того, нержавіюча сталь забезпечує стійкість до механічних пошкоджень та робить контейнер легко підтримувати чистоту. Використання новітніх технологій і кращих матеріалів, щоб гарантувати використання безпеки судна в умовах охолодження та заморожування до -40 ° С і максимальної температури печі 300 ° C.Bardzo міцна конструкція та закругленими краями роблять контейнер Хенді програма виділяється в готелях, ресторанах або їдалень. p>
Контейнер для харчових продуктів розділений на 2 частини, кожна ємністю 3,75 л
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.