Ключ до отримання ідеальної піци не тільки правильний рецепт, а й професійне обладнання, за допомогою якого przyrządzimy specjał.Piec італійської піци Хенді компанія є пристрій високої якості, призначений для піцерій та приміщень, що обслуговує піцу у великих кількостях. Діапазон температур від 50 ° C до 500 ° C на хлібопекарських дріжджів торт з досконалим пристроєм strukturze. . Сталевий корпус пофарбований в чорний колір відповідний пристрій унікально designu.Dzięki наноситься виробником великої двошарової скління у двері, то можна спостерігати за процесом випікання на будь-якій стадії, без необхідності завжди відкривати піч, яка призведе до непотрібної втрати температури і, отже, енергії. Крім того, окремо для кожної камери освітлення додатково збільшує видимість вмісту pieca.Komora випічка була повністю вирівняна з шамотним каменем - матеріал, який має перфоровану структуру, гарантує ідеальну, рівномірну випічку торта для оптимальної циркуляції повітря в тісто. Незалежно контрольований верхній і нижній нагрівання в кожному відсіку дозволяє отримати піцу хрусткі зовні та м'які всередині, в якому свіжі інгредієнти зверху без небажаного під час wypieku.Izolacja мінеральної вати чудово зберігають тепло усередині камери, зводячи до мінімуму втрати енергії. Додатковий захист від втрати температури становить 40 мм та спеціальна камера ущільнення дверей. Пристрій використовує простий електромеханічний контроль окремо для кожної ручки з нержавіючої сталі komory.Ergonomiczny дозволяє вам зручно та безпечно відчиняти та закривати двері печі. Регулювання нагрівача здійснюється за допомогою незалежних термостатів для кожної печі може komory.W 12 Після приготування піци діаметром 35 корпусу печі cm.Wymiary без виступаючих частин, наприклад, ручок та дверей. - 1000x1225x745 мм.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.