У гастрономічних постійно шукаємо шляхи підвищення ефективності певних процесів та завдань на кухні. Що стосується м'яса, кожен досвідчений кухар зможе скоротити його швидко і естетичним способом, але з використанням спеціалізованих пристроїв, домогтися того ж ефекту швидше, споживаючи набагато менше енергії. Завдяки швидкому способу отримати естетичні скибочки свіжої ковбаси. Пристрій оснащений високоякісним зубчастим лезом, яке легко впоратися з продуктом. У свій час kie?abas? нарізати скибочками 11 із шириною 17 мм. Слайсер є великою перевагою, що дуже легко чистити. Це економить час та енергію. Ще однією перевагою даного продукту є стабільна структура, що кріпиться до стійки з присосками. Це зводить до мінімуму ймовірність будь-яких аварій або пошкоджень машини.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.