Характерний запах копчення не лише стимулює наші слинні залози, а й позитивно впливає на смак їжі. Однак процес копчення забирає багато часу та клопоту, що відлякує як рестораторів, так і домашніх любителів копченої кухні. Щоб надати готовим стравам потрібний аромат без необхідності копчення, Hendi приготував спеціальний скляний купол, який є аксесуаром для коптильної зброї. Використання скляного бані значно збільшує інтенсивність димного запаху. Крім того, купол Hendi дозволяє ефектно подавати їжу відразу після того, як дим потрапляє на тарілку. Дим від димової гармати не поширюється по кухні завдяки куполу. дозволяє ефектно подавати страви
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.