Діапазон вимірювання -40оC до + 150оС. Дозвіл 0,1оС. Похибка + -1оС. Час вимірювання 1,5 с.
Термометр цифровий для запікання м'яса. Діаметр -2,5см, довжина загальна -17см, довжина щупа - 12см, матеріал щупа - нержавіюча сталь, оптимальний температурний діапазон від -40 до + 150С (Дозвіл 0,1. Похибка + -1С. Час вимірювання 1,5 сек,) перемикання ручне, Виробник WINCO США Термометр для м'яса оснащений цифровим температурним індикатором і трьома кнопками (On / Off, С / F, 'Вимірювання'). У комплекті додається зручний футляр із затискачем. Цифровий термометр для запікання дозволяє контролювати температуру різних м'ясних страв. Застосувати даний прилад у дії не складно. Досить помістити щуп в найбільш товстий шматок м'яса, тим самим визначивши його температуру. Головне, не допустити стикання щупа з кісткою, інакше показники будуть неточними.
Виробник може змінювати властивості, характеристики, зовнішній вигляд та комплектацію товарів без попередження.
Постачальник не несе відповідальності за обов’язкову додаткову упаковку транспортними компаніями-перевізниками.